Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Ολυμπίακος 0-1 | Ούτε σήμερα τα κατάφερε…

Posted On Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 22:34

Για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε ποδοσφαιρικά αφελής ο ΑΡΗΣ μας και χωρίς να είναι χειρότερος από τον αντίπαλο του, έφαγε ένα φθηνό γκολ και γνώρισε νέα ήττα. Μια ήττα που μας κρατάει πίσω στην βαθμολογία και γεμίζει άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με έντονο προβληματισμό ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του κατάφερε να αιφνιδιάσει τους πάντες με την απόδοση του και κυριολεκτικά για περίπου 15' είχε την απόλυτη κυριαρχία. Και αφού πέρασε αναίμακτα η ανυπαρξία μας στο ξεκίνημα η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει και να κάνει σιγά σιγά αισθητή την παρουσία της χωρίς ωστόσο στις 3-4 καλές φάσεις που δημιούργησε να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Στο Β ημίχρονο οι παίκτες του Ερέρα μπήκαν πιο αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να ανεβαίνουν πιο απειλητικά προς την περιοχή του Ολυμπιακού δείχνοντας ότι μπορούν να φθάσουν στη νίκη. Όλα αυτά όμως μέχρι το 67' εκεί που με μια φάση που θύμιζε περισσότερο προπόνηση ο Τζανακάκης είχε κακή αντίδραση στην μακρινή πάσα του Νάτχο, έχασε τον παίκτη του που με άνεση σέρβιρε το γκολ της νίκης στον Χασάν… Στη συνέχεια αν και η ομάδα ήθελε φάνηκε ότι όχι μόνο δεν μπορούσε αλλά δεν είχε ούτε και την τύχη με το μέρος της σε 2-3 φάσεις στην περιοχή του Ολυμπιακού. Δεν ήμασταν κακοί σήμερα αλλά δεν δείξαμε την βελτίωση που θα έπρεπε κυρίως μεσοεπιθετικά. Στην άμυνα ο Ερέρα άφησε την άκρη τους πειραματισμούς και εμπιστεύτηκε το δίδυμο Δεληζήση - Σόουζα που τα πήγε πολύ καλά.Τα μπακ όμως και ιδιαίτερα η πλευρά του Τζανακάκη ήταν και σήμερα η μεγάλη πληγή τόσο αμυντικά όσο και μεσοεπιθετικά. Δεν υπήρχαν οι βοήθειες από  τα πλάγια προς την επίθεση και σε συνδυασμό με την άνευρη και άοσμη εμφάνιση του Κολάσο η ομάδα δεν μπορούσε να γίνει αρκετά απειλητική ακόμη και όταν κυκλοφορούσε καλά την μπάλα.  Ο Γιουνές σε έναν άχαρο ρόλο κυρίως γιατί δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου αλλά και όταν του ήρθε η μπάλα στα πόδια από κόντρα μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Σε κακή μέρα για ακόμη μια φορά και ο Ερέρα που εκτός της αμυντικής γραμμής που ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα με εκνευριστικό ρυθμό μεσοεπιθετικά φαίνεται να έχει κολλήσει σε κάποιες επιλογές. Είναι φανερό ότι η ομάδα δυσκολεύεται στο σκοράρισμα αλλά ο Ισπανός προπονητής από τις επιλογές δείχνει σαν να είναι ικανοποιημένος… Με καθυστέρηση και οι αλλαγές του όπως και οι επιλογές των παικτών που αντικαταστάθηκαν.

Πλήρη αποτυχία στα 3 συνεχόμενα ντέρμπι και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να φέρει δυσαρέσκεια, προβληματισμό και αντιδράσεις. Σε μια λαοφιλή ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ πέρα από την αγάπη του κόσμου υπάρχουν και απαιτήσεις και πίεση για το αποτέλεσμα. Αυτό το τελευταίο φαίνεται να δυσκολεύονται να το αντιληφθούν τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες. Συνέλθετε άμεσα και στα ευκολότερα αλλά πολύ κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν κάντε το καθήκον σας.

ΥΓ. Έχει κερδίσει ποτέ ο ΑΡΗΣ μας με Σιδηρόπουλο διαιτητή; Κάποια στιγμή θα πρέπει να το ψάξουμε και αυτό το στατιστικό.

ΥΓ2. Δεν είναι μόνο ότι σπάνε τα νεύρα μας με κάποιες εμμονές του προπονητή αλλά "καίγονται" και οι παίκτες που βλέπουν να μην του δίνονται οι ευκαιρίες που τους αξίζουν.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!